Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας ( Α.Λ.Ε.Φ. )

Σχόλια       (2008 Σχόλιο #07): Πρώτη ειδοποίηση για το Λογοτεχνικό Εργαστήριο #11

Αγαπητοί φίλοι,
Μετά το καθιερωμένο διάστημα περισυλλογής, που ακολουθεί κάθε μας εργαστήριο, ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε στη νέα διοργάνωση. Το 11ο Λογοτεχνικό Εργαστήριο της ΑΛΕΦ ανοίγει από σήμερα το φάκελο 11ο Εργαστήριο (υποφάκελος Κείμενα) στους υπολογιστές των διοργανωτών κι αρχίζει να δέχεται συμμετοχές.
Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουνίου (υπολογίζουμε ότι θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το τέλος των Πανελληνίων και άρα άνευ σημαντικών υποχρεώσεων για τους καθηγητές της παρέας).
Η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των Πανελληνίων, αλλά αισιοδοξούμε ότι έχουμε πέσει στο σωστό σημείο.
Με αυτό το χρονικό ορίζοντα, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής βρίσκεται στο τέλος Απριλίου (άντε και μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαΐου - δίνουμε από τώρα παράταση).
Ακόμη κι αν δεν έχετε έτοιμο το κείμενο, παρακαλούμε στείλτε μας την πρόθεση συμμετοχής σας, επειδή θέλουμε να έχουμε εκ των προτέρων μια ιδέα για το πόσα περίπου θα είναι τα διηγήματα.

Οι διοργανωτές: Κώστας Χαρίτος & Βάσω Χρήστου


Επιστροφή στην αρχική σελίδα ειδήσεων.


Η σελίδα αυτή τροποποιήθηκε στις [ ].