Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας ( Α.Λ.Ε.Φ. )

Εκδηλώσεις  Εκδήλωση #197 (2008/004)
Πάρτυ μασκέ μαζί με την Λέσχη Τόλκιν

Μετά το πάρτυ για τα γενέθλια της ΑΛΕΦ στις 24 Φεβρουαρίου, συμμετείχαμε στο πάρτυ μασκέ που συνδιοργανώσαμε μαζί με τη Λέσχη Τόλκιν, το Σάββατο 1 Μαρτίου, ώρα 23:30', στη ντίσκο DIZZY στην Καλλιθέα. Σαπφούς 99, πολυχώρος Citywalk, Πλατεία Κύπρου, Καλλιθέα, 2109562906.
Η πλατεία Κύπρου απέχει 1 τετράγωνο από την διασταύρωση των λεωφόρων Δαβάκη και Θησέως, προς την κατεύθυνση του σταθμού του ηλεκτρικού της Καλλιθέας. Από την Θησέως περνούν όλη τη νύχτα το λεωφορείο 040 Πειραιάς-Σύνταγμα και πολλά ταξί.
(Τα ΙΧ σίγουρα έχουν πρόβλημα παρκαρίσματος).

Όποιος δήλωσε μέλος της ΑΛΕΦ ή της Λέσχης Τόλκιν στην είσοδο, έγινε δεκτός με 16 Ευρώ για δυο (2) ποτά (20% έκπτωση) και υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος χώρος κρατημένος για μας. Η πρόταση σε όσους ξέρουν ότι δεν θα πιούν πάνω από ένα ποτό είναι απλώς να μην αναφέρουν τίποτα (να πληρώσουν 10 Ευρώ για το ένα ποτό) και μετά την είσοδο να κατευθυνθούν εκεί που θα βρίσκονται και οι υπόλοιποι.

Υπήρχε πολύ κέφι, είδαμε εξαιρετικές (και ενίοτε αποκαλυπτικές) μεταμφιέσεις και όταν φύγαμε (κατά τις 04:00 το πρωί) η πίστα ήταν ακόμη γεμάτη από χορευτές.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα έτους 2008.
Η σελίδα αυτή τροποποιήθηκε στις [ ].